Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Groepsaccommodatie 60 personen
 

Kom samen genieten van onze grote accommodatie voor 60 personen. Bij ons geen slaapzalen maar 16 of 20 slaapkamers met comfortabele bedden en eigen sanitair. Gelegen op een steenworp van de oudste stad van Nederland, Nijmegen.

 


"Mooie slaapkamers. Eigen douche en toilet is geweldig. Veel ruimte." -Helma uit Veenendaal-

Groepsaccommodatie - ANWB erkend  Groepsaccommodatie - RECRON erkend Groepsaccommodatie reviews

 

  • steenworp van Nijmegen
  • heel veel comfort
  • éénpersoons (hotel)bedden
  • gezellige bar
  • hoge beoordelingen
  • veel faciliteiten

 

 

"Wij vinden het echt een geweldige locatie. We hebben een heerlijke gezellige bruiloft gevierd waarbij iedereen kon blijven slapen. Dus voor ons een top locatie! Thanks voor de goede service." -Sandra uit Den Haag-

Groepsaccommodatie 60 personen - Twee opties

Comfort en gezelligheid hebben allebei onze groepsaccommodaties, maar ze hebben ook allebei hun unieke eigenschappen. Old Mill met 16 slaapkamers én Seven Hills met 20 slaapkamers. Ontdek welke accommodatie het beste bij uw groep past, of neem contact met ons op voor advies.

 

 

Zwembad

 

Groepskeuken

 

Comfort voor 60 personen

Geen slaapzalen maar ruime slaapkamers met éénpersoons bedden. De gezellige groepsruimtes bieden alle ingredienten voor een gezellig samenzijn voor grote groepen. Buiten zijn er terrassen, bij Old Mill is het terras deels overkapt. Allebei de huizen beschikken over een professionele keuken. Seven Hills heeft een eigen bioscoop in de kelder én een sauna. Voor alle kenmerken, klik hier. Voor plattegronden, klik hier.

 

Activiteiten & Catering voor 60 personen

Ook voor overige groepsactiviteiten met zestig personen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met Nijmegen Actief maken wij van uw groepsverblijf een succes! Wat denkt u van kruisboogschieten of een casino toernooi? Zeer uiteenlopende activiteiten voor uw groep van 60 deelnemers. Ook een mountainbike clinic of GPS puzzeltocht in Nijmegen behoren tot de mogelijkheden.
 
Wilt u zelf niet koken? Maak dan gebruik van een van onze cateraars, gespecialiseerd in grote groepen. Of ze nu koken voor 20, 60 of 100 man, iedere maaltijd wordt met de grootste zorg bereid en met gastvrijheid gepresenteerd. Kortom; voor dé groepsaccommodatie voor 60 personen van Nederland gaat u naar Groesbeek! Kijk direct in de Zoek & Boek of één van de accommodaties nog vrij is op het moment dat u zou willen reserveren voor uw groep.