Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Groepsaccommodatie 70 personen
 

Met elkaar genieten! Net buiten de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Onze comfortabele groepsaccommodatie 70 personen is van alle gemakken voorzien. Ontdek de grote accommodatie Big Hill of kies de kleinere accommodatie voor een kleiner budget. De keuze is aan u!

 


"Mooie slaapkamers. Eigen douche en toilet is geweldig. Veel ruimte." -Helma uit Veenendaal-

Groepsaccommodatie - ANWB erkend  Groepsaccommodatie - RECRON erkend Groepsaccommodatie reviews

 

  • steenworp van Nijmegen
  • heel veel comfort
  • éénpersoons (hotel)bedden
  • gezellige bar
  • hoge beoordelingen
  • veel faciliteiten

 

 

"Wij vinden het echt een geweldige locatie. We hebben een heerlijke gezellige bruiloft gevierd waarbij iedereen kon blijven slapen. Dus voor ons een top locatie! Thanks voor de goede service." -Sandra uit Den Haag-

Groepsaccommodatie 70 personen - Big Hill

Onze accommodatie voor 70 personen noemen wij Big Hill. Het huis is zéér ruim (maximaal voor 120 personen) en met 70 personen heeft u dus heel veel comfort en ruimte. Met 36 slaapkamers heeft iedereen in de groep een 2-persoons kamer, vrijwel allemaal met eigen badkamer (33 stuks). Het is ook mogelijk om tegen een heel scherpe prijs onze kleinere groepsaccommodatie met 16 slaapkamers te reserveren voor uw groep van 70 personen. Maak uw interesse in dat geval kenbaar via een mailtje, klik hier.

 

 

Zwembad

 

Groepskeuken

 

Comfort voor 70 personen

Een eigen bioscoop, sauna en zonnebank zijn slechts enkele van de faciliteiten die onze groepsaccommodatie zo comfortabel maken. Rondom het gebouw heeft u verschillende buitenruimtes om lekker buiten te zitten met uw groep, deels overdekt. Ook is er buiten een poolbiljart te vinden. Binnen heeft u een gezellige pub, professionele keuken én grote activiteitenruimtes. Het sportveld bij de accommodatie staat tijdens uw verblijf tot uw beschikking voor leuke buitenactiviteiten (sport & spel) Voor alle kenmerken, klik hier. Voor plattegronden, klik hier.

 

Activiteiten & Catering voor 70 personen

Ook voor overige groepsactiviteiten met zeventig personen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met Nijmegen Actief maken wij van uw groepsverblijf een succes! Zij bieden diverse leuke groepsactiviteiten aan. Ook is het natuurlijk mogelijk op eigen gelegenheid een leuke stadswandeling te doen door Nijmegen of het prachtige bos van Groesbeek te ontdekken. Zo kunt u al met een heel klein budget op pad met uw groep van 70 personen.
 
Wilt u zelf niet koken? Maak dan gebruik van een van onze cateraars, gespecialiseerd in grote groepen. Zij kennen onze accommodatie inmiddels goed, veel grote groepen zijn u voor gegaan. Voor een heerlijk ontbijt om rustig bij wakker te worden, tot lunch tot uitgebreide dinerbuffetten. Onze cateraard verzorgen het. Ook voor een volledig verzorgde barbecue kunt u bij hen terecht.