Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Over ons

Sinds 2000 ontvangen wij met veel plezier groepen gasten in onze accommodaties in Groesbeek. Op deze plek in Groesbeek stond vroeger een oude molen en we zitten op een steenworp van de Zeven Heuvelen weg, vandaar de namen voor onze accommodaties Old Mill en Seven Hills.

 

Jochem

"Bent u geïnteresseerd geraakt door onze website? Ik sta u graag te woord! Stuurt u een e-mail, Whatsapp of geef een belletje en ik beantwoord al uw vragen zodat u met een gerust hart een optie kunt plaatsen of een reservering bij ons kunt maken, afgestemd op uw wensen."

 

Dianne

"Wilt u een keer komen kijken in de accommodatie na het plaatsen van een optie via Jochem, dan ontvang ik of een van mijn collega's u graag voor een rondleiding in onze groepsaccommodatie in Groesbeek. We stemmen dan direct af welke wensen u heeft t.a.v. bijvoorbeeld catering, groepsactiviteiten of bestellingen voor de bar. We zijn bereikbaar op 024-3971715"

 

Margot

"Ik of een van mijn collega's, ontvang u graag in Groesbeek tijdens uw geboekte weekend of midweek in onze groepsaccommodatie. Op het afgesproken moment loop ik met u door de accommodatie en overhandig ik u persoonlijk de sleutels. Ook krijgt u van mij een uitleg over alles wat er in de accommodatie aanwezig is. En heeft u tijdens het verblijf vragen? Natuurlijk kunt u dan ook bij mij terecht."

 

Peter

"In een groot huis moet alles technische goed functioneren. Wekelijks ben ik aanwezig om gebreken te verhelpen zodat u een fijne tijd bij ons hebt. Ook loop ik graag met u mee voor een rondleiding of bij de start van uw verblijf."

Contactgegevens:

Wylerbaan 2-b
6561 KR Groesbeek

Reserveringen via boekingskantoor Groepen Nijmegen:
024-6757635
Of stuur een Whatsapp bericht, klik hier
 

Vragen over een bestaande reservering:
024-3971715

Contactformulier:

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Uw vraag:
Nieuwsbrief (max. 4x per jaar):
Neem de tekst over:
Captcha