Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Groepsaccommodatie 50 personen
 

Met elkaar genieten! Ervaar de gezelligheid en beleef onze groepsaccommodatie 50 personen net buiten de oudste stad van Nederland, Nijmegen. U kunt kiezen uit twee accommodaties Old Mill of Seven Hills. Beiden zijn van alle gemakken voorzien. De keuze is aan u!

 


"Mooie slaapkamers. Eigen douche en toilet is geweldig. Veel ruimte." -Helma uit Veenendaal-

Groepsaccommodatie - ANWB erkend  Groepsaccommodatie - RECRON erkend Groepsaccommodatie reviews

 

  • steenworp van Nijmegen
  • heel veel comfort
  • éénpersoons (hotel)bedden
  • gezellige bar
  • hoge beoordelingen
  • veel faciliteiten

 

 

"Wij vinden het echt een geweldige locatie. We hebben een heerlijke gezellige bruiloft gevierd waarbij iedereen kon blijven slapen. Dus voor ons een top locatie! Thanks voor de goede service." -Sandra uit Den Haag-

Groepsaccommodatie 50 personen - Old Mill & Seven Hills

Onze groepsaccommodaties voor 50 personen zijn gelegen in Groesbeek, op steenworp van Nijmegen. De eerste accommodatie is Old Mill met 16 slaapkamers met eigen badkamer (max. 60 personen), de tweede accommodatie is Seven Hills met 20 slaapkamer en 17 badkamer (max. 60 personen). Enkele van de kenmerken: 

 

 

Zwembad

 

Groepskeuken

 

Comfort voor 50 personen

Een eigen bioscoop, sauna en zonnebank zijn slechts enkele van de faciliteiten die onze groepsaccommodatie zo comfortabel maken. Old Mill heeft een super gezellige pub en Seven Hills een grote zaal met bar. Beiden hebben een professionele keuken. Old Mill onderscheidt zich door een verscheidenheid aan groepsruimtes. Het sportveld bij de accommodatie staat tijdens uw verblijf tot uw beschikking voor leuke buitenactiviteiten (sport & spel) Voor alle kenmerken, klik hier. Voor plattegronden, klik hier.

 

Activiteiten & Catering voor 50 personen

Ook voor overige groepsactiviteiten met vijftig personen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met Nijmegen Actief maken wij van uw groepsverblijf een succes! Zij bieden diverse leuke groepsactiviteiten aan. Ook is het natuurlijk mogelijk op eigen gelegenheid een leuke stadswandeling te doen door Nijmegen of het prachtige bos van Groesbeek te ontdekken. Zo kunt u al met een heel klein budget op pad met uw groep van 50 personen.
 
Wilt u zelf niet koken? Maak dan gebruik van een van onze cateraars, gespecialiseerd in grote groepen. Zij kennen onze accommodatie inmiddels goed, veel grote groepen zijn u voor gegaan. Voor een heerlijk ontbijt om rustig bij wakker te worden, tot lunch tot uitgebreide dinerbuffetten. Onze cateraard verzorgen het. Ook voor een volledig verzorgde barbecue kunt u bij hen terecht.