Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Old Mill Groesbeek - Groepsaccommodatie tot 60 personen

Voor grote groepen is dit dé accommodatie. Na een flinke renovatie is onze groepsaccommodatie nu ruim geschikt tot maximaal 60 personen. Alle 16 slaapkamers hebben eigen sanitair én een eigen tv. De kamerindeling is als volgt op de begane grond: 1 x 3-persoons + 1 x 4-persoons. Op de verdieping: 2 x 2-persoons, 1 x 3-persoons, 10 x 4-persoons en 1 x 6-persoons. Alle kamers hebben éénpersoons hotelbedden. De 3-persoons kamer op de begane grond heeft daarnaast één tweepersoons bed. Grote groepen kunnen zelf koken in de professionele keuken en eten in de gezellige groepsruimte in café sfeer. Daarnaast is er een gezellige woonkamer beschikbaar, naast een fijn terras. Ook is het sportveld beschikbaar voor diverse soorten sporten en outdoor activiteiten. Hier vindt u alle kenmerken op een rij.

 

 

Groepsaccommodatie Groesbeek | Slaapkamer Old Mill

 

Faciliteiten | Groepsaccommodatie Groesbeek

Tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodaties ontbreekt het u aan niets. De accommodaties zijn gerenoveerd en beschikken over 16, 20 of 36 comfortabele slaapkamers. En wat denkt u van de ruime woonruimtes én unieke "café-ruimte". Tevens kunt u gebruik maken van een professioneel sportveld, gelegen naast de groepsaccommodatie. Een greep uit de faciliteiten:


 

 

Zwembad

 

Groepskeuken