Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Groepsaccommodatie 40 personen
 

Genieten van elkaars gezelschap in het schitterende Zevenheuvelengebied van Nijmegen. Heerlijk ontspannen en samen zijn met tijd voor elkaar. Ontdek uw groepsaccommodatie 40 personen op deze pagina.

 

 


"Mooie slaapkamers. Eigen douche en toilet is geweldig. Veel ruimte." -Helma uit Veenendaal-

Groepsaccommodatie - ANWB erkend  Groepsaccommodatie - RECRON erkend Groepsaccommodatie reviews

 

  • steenworp van Nijmegen
  • heel veel comfort
  • éénpersoons (hotel)bedden
  • gezellige bar
  • hoge beoordelingen
  • veel faciliteiten

 

 

"Wij vinden het echt een geweldige locatie. We hebben een heerlijke gezellige bruiloft gevierd waarbij iedereen kon blijven slapen. Dus voor ons een top locatie! Thanks voor de goede service." -Sandra uit Den Haag-

Groepsaccommodatie 40 personen - Twee opties

Wij bieden onze gasten de keuze uit twee groepsaccommodaties voor 40 personen. Old Mill met 16 slaapkamers én Seven Hills met 20 slaapkamers. Ze hebben allebei hun specifieke kenmerken, maar sowieso hebben ze allebei:

 

 

Zwembad

 

Groepskeuken

 

Comfort voor 40 personen

De buitenruimte is uitgerust met een fijn terras, deels overkapt. Hier vindt u een buitenbar, pooltafel en tafelvoetbalspel. Binnen beschikt u o.a. over een of meerdere groepsruimtes. In Old Mill beschikt u over een gezellige pub. Ideaal voor een gezellige avond met uw groep van 40 man. Er is een professionele keuken én activiteitenruimte. Het sportveld kunt u tijdens een verblijf in onze groepsaccommodatie gebruiken voor activiteiten met uw gezelschap. Voor alle kenmerken, klik hier. Voor plattegronden, klik hier.

 

Activiteiten & Catering voor 40 personen

Ook voor overige groepsactiviteiten met veertig personen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met Nijmegen Actief maken wij van uw groepsverblijf een succes! Wat denkt u van kruisboogschieten of een casino toernooi? Zeer uiteenlopende activiteiten voor uw groep van 40 deelnemers. Ook een mountainbike clinic of GPS puzzeltocht in Nijmegen behoren tot de mogelijkheden.
 
Wilt u zelf niet koken? Maak dan gebruik van een van onze cateraars, gespecialiseerd in grote groepen. Of ze nu koken voor 20, 40 of 100 man, iedere maaltijd wordt met de grootste zorg bereid en met gastvrijheid gepresenteerd. Kortom; voor dé groepsaccommodatie 40 personen van Nederland gaat u naar Groesbeek! Kijk direct in de Zoek & Boek of Old Mill (60) nog vrij is op het moment dat u zou willen reserveren voor uw groep. Niet vrij? Kijk hier voor meer groepsaccommodaties voor 40 personen.