Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Seven Hills Groesbeek - Groepsaccommodatie tot 60 personen

Samen genieten met uw vriendengroep of familiegroep doet u in onze groepsaccommodatie Seven Hills. Geschikt tot 60 personen en met 20 slaapkamers. Het huis heeft enkele unieke kenmerken. Zo is er een bioscoop een wellness ruimte en een zéér professionele grote keuken. Ook is er in de grote eetzaal een bar, dansvloer én pooltafel. Op de comfortabele slaapkamers staan nooit te veel bedden. De groepsaccommodatie in Groesbeek heeft een eigen buitenruimte met gezellig zitje en eigen parkeergelegenheid. In het zomerseizoen mag er gebruik worden gemaakt van het buiten zwembad van de naastgelegen camping. Tijdens uw verblijf mag u tevens gebruikmaken van het prachtige sportveld, geschikt voor diverse sporten maar ook uitermate geschikt voor outdoor activiteiten. Onze andere bijzondere groepsaccommodatie heeft de naam Old Mill.

 

Seven Hills Groesbeek, buitenaanzicht

Seven Hills Groesbeek, zaal

Seven Hills Groesbeek, voordelen

 

 

 

Faciliteiten | Groepsaccommodatie Groesbeek

Tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodaties ontbreekt het u aan niets. De accommodaties zijn gerenoveerd en beschikken over 16, 20 of 36 comfortabele slaapkamers. En wat denkt u van de ruime woonruimtes én unieke "café-ruimte". Tevens kunt u gebruik maken van een professioneel sportveld, gelegen naast de groepsaccommodatie. Een greep uit de faciliteiten:


 

Zwembad

 

Groepskeuken