Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Big Hill - 120 personen

Vakantiehuis met 36 slaapkamers

 

Big Hill Groesbeek - Groepsaccommodatie tot 120 personen

Voor echt hele grote groepen, of groepen die heel veel ruimte willen hebben, hebben wij groepsaccommodatie Big Hill. Dit is een combinatie van groepsaccommodatie Old Mill en groepshuis Seven Hills en biedt zo het beste van wat allebei de accommodaties te bieden hebben. Zo heeft u de beschikking over 36 (!) slaapkamers, een hele grote en zéér professionele keuken, café, dinerzaal, dansvloer, meerdere woonkamers en gezellige terrassen. Ook een bioscoop, wellness faciliteiten én professioneel sportveld behoren tot de kenmerken. Dit vakantiehuis voor grote groepen is alleen op aanvraag beschikbaar, zodat we u een aanbieding op maat kunnen geven. Hier vindt u alle kenmerken op een rij.

 

 

Faciliteiten | Groepsaccommodatie Groesbeek

Tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodaties ontbreekt het u aan niets. De accommodaties zijn gerenoveerd en beschikken over 16, 20 of 36 comfortabele slaapkamers. En wat denkt u van de ruime woonruimtes én unieke "café-ruimte". Tevens kunt u gebruik maken van een professioneel sportveld, gelegen naast de groepsaccommodatie. Een greep uit de faciliteiten:


 

 

Zwembad

 

Groepskeuken