Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Nijmeegse Vierdaagse Slaapplaats

Bent u voor de 4daagse van Nijmegen op zoek naar een geschikte overnachtingsplek? Wij hebben nog een aantal privé kamers met eigen badkamer beschikbaar. De inschrijvingsprocedure van de wandel 4 daagse is te lezen op www.4daagse.nl.

 

Wilt u zeker zijn van een aangename slaapplaats? Boek dan nú uw vierdaagsebed bij ons. Onze groepsaccommodatie wordt al meer dan 10 jaar tijdens de vierdaagse van Nijmegen omgetoverd tot gezellige slaapplaats met privé kamers met eigen badkamer met tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van nachtontbijt en ons dinerbuffet. Wij zitten aan de rand van Groesbeek met het centrum op 700 meter maar belangrijker een bushalte voor de bus naar Nijmegen voor de deur! Zo heeft u geen problemen met parkeren in Nijmegen tijdens de drukte rondom de vierdaagse. 

 

Reserveer nu!

 

De kamers in Big Hill
Alle kamers hebben éénpersoons bedden, tv en veelal eigen badkamer. (prijzen per kamer o.b.v. logies van maandag tot zaterdag, 5 nachten) 

Ontbijt, lunchpakket en diner
Wij zorgen niet alleen voor een goede nachtrust, ook aan de inwendige mens is gedacht. (prijzen zijn per persoon per dag)

 

 

Interesse? Laat uw bericht achter. Klik hier.

 

 

Kamerprijzen zijn exclusief € 2,50 per persoon per nacht voor lokale heffingen en € 25 reserveringskosten. Kamerprijzen zijn inclusief één set bedlinnen per persoon bij aankomst en één set handdoeken per persoon.

 

 

Zoekt u meer informatie over de Nijmeegse vierdaagse, de Zomerfeesten óf de 4 daagse afstanden, klik hier.

 

 

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Uw vraag:
Nieuwsbrief (max. 4x per jaar):
Neem de tekst over:
Captcha