Bel 024-6757635

 

Whatsapp


Voeg 'Groepsaccommodatie Groesbeek' toe aan uw contacten met bovenstaand 06 nummer om een Whatsapp bericht te kunnen sturen.


Groepsactiviteiten inspiratie

 

Gratis activiteiten

Wat dacht u van uw eigen bioscoop voor spannende films of een leuke fotopresentatie voor de familie. Heerlijk ontspannen in de eigen sauna of onder de zonnebank. Of spellen in onze grote overdekte activiteitenruimte. Uiteraard ontbreekt een pooltafel / biljart niet. Of ga wandelen in Berg en Dal.

Bioscoop Groepsaccommodatie Nijmegen

Pooltafel Groepsaccommodatie Nijmegen

 

Meer gratis activiteiten

Wanneer het weer het toelaat kunt u gebruik maken van ons openlucht zwembad met waterglijbaan. De kinderen kunnen heerlijk spelen op de trampoline, glijbaan of het klimtoestel. Het sportveld staat ook tot uw beschikking voor diverse (bal)sporten en spellen.

Sportveld Groepsaccommodatie Nijmegen

Sauna Groepsaccommodatie Nijmegen

 

Overige groepsactiviteiten

Met onze partner NijmegenAktief.nl bieden wij een breed aanbod aan groepsactiviteiten in Nijmegen en Groesbeek. Of u nu een klein of groot budget hebt, er is voor ieder wat wils! Bekijk hier een selectie van het aanbod groepsactiviteiten van Nijmegen Aktief.

 

 

 

 

 

Samen met onze partners kennen wij alle mogelijkheden die het Rijk van Nijmegen aan grote groepen te bieden heeft. Neem contact met ons op voor tips!

En heeft u geen zin om zelf te koken? Laat onze cateraars u dan culinair verwennen!